Poets & Bescherm uw motorhome, mobilhome, auto, caravan of boot met de revolutionaire Teflon-Coating met lakverzegeling, het reinigen van uw laklaag is nadien kinderspel.
Veilige reis en pak uit onderweg met uw super glanzende trots!

Deze Teflon-coating is een ware revolutie bij het poetsen en de bescherming voor de laklaag van uw mobilhome, motorhome, auto, boot, caravan. Het reinigen van uw laklaag is nadien kinderspel!

In een minimum van tijd krijgt uw motorhome meer glans en een duurzame lakbescherming.

Geavanceerde Zwitserse Teflon Technologie  van de nieuwste generatie zorgt ervoor dat de lakbescherming diep in de poriën doordringt.

De gebruiksvriendelijke behandeling met fluorpolymeren (teflon) beschermt langdurig en maakt uw laklaag buitengewoon glad.

Hierdoor kunnen vuil, zwarte strepen, insecten,boomhars en teer nog nauwelijks hechten en zijn ze bovendien na deze behandeling makkelijker te verwijderen.

Dit betekent dat uw motorhome minder wasbeurten nodig heeft en eenvoudiger te reinigen is.

De behandeling biedt bescherming tegen lakveroudering door Uv-straling en andere milieu en weersinvloeden waardoor uw waardevolle bezit in topconditie blijft. 

De Teflon-coating bevat geen schuurmiddelen en is geschikt voor zowel de metalen cabine alsook voor de polyester of aluminium opbouw. 

De polish is gemakkelijk aan te brengen, met een iets vochtige doek onder lichte druk inwrijven, even laten inwerken en met een zachte doek uitwrijven. Alleen bij krasjes, teer plekken, vliegen, oxidatie plekken enz. iets meer druk uitoefenen. 

◦Professionele kwaliteit 

◦Gebruiksvriendelijk 

◦Verwijdert makkelijk kleine krasjes, teer en insecten 

°Maakt verwijderen van zwarte strepen zeer eenvoudig 

°Bescherming tegen lakverouderingsproces en verkleuring  

°Bij verkoop een aanzienlijke meerwaarde 

◦Tot 30% meer glans 

◦Tegengaan van krasjes 

◦Langdurige bescherming tegen Uv-straling, vogelpoep, strooizout, zure regen, … 

◦Laat geen witte sporen na op rubbers en kunststof 

◦Beduidend minder wasbeurten

 

HONDERDEN TEVREDEN KLANTEN WAREN U REEDS VOOR!

 Swiss Technology  

  • Swiss - Teflon -Technology

    zie ook www.b52wax.be