• Swiss - Teflon-Technology

    zie ook www.b52wax.be

makkelijk zelf thuis uw laklaag poetsen en beschermen

Deze coating werkt anders dan de klassieke poetsmiddelen.

In plaats van een laagje van de laklaag af te schuren bij het normaal polieren vult het de poriën op met microscopisch kleine polytetrafluorethyleen (teflon) deeltjes.

Er vormt zich dus een beschermlaag (film) op de laklaag die als een ware lakverzegeling fungeert.

Deze unieke onzichtbare coating bewaart de originele glans, zorgt voor een super gladde laklaag die gemakkelijker te reinigen is, en waar vuil (zwarte strepen) veel minder aan kan hechten. Deze zwarte strepen laten zich na de behandeling ook zeer makkelijk verwijderen. 

Na dat u de motorhome grondig heeft gepoetst met de Easy - Cleaner is de coating makkelijk aan te brengen door met een vochtige doek met lichte druk de laklaag in te wrijven, een 5 tot 10 minuten laten inwerken en dan met een zachte doek uitwrijven.

Let op: de coating niet aanbrengen op vuile laklagen want wat onder de coating zit krijgt u niet meer proper omwille van de lakverzegeling.

Na vele poetsbeurten (na het aanbrengen van de teflonlaag) kunt u indien gewenst met de Aftercare – Conserver makkelijk opnieuw de super glans laten verschijnen en dit het hele jaar door.

Deze conserver brengt u eenvoudig aan in uw laatste emmer spoelwater, even naspoelen met de tuinslang en dan droogwrijven.

Swiss - Teflon-Technology