Over ons

We zijn reeds jaren actief in de motorhome-sector, zowel in de verkoop als verhuur van nieuwe en tweedehands motorhomes.

Hierbij werden wij voortdurend geconfronteerd  met het probleem van het schoonmaken en proper houden van onze motorhomes (die vervelende altijd terugkerende en moeilijk verwijderbare zwarte strepen) .

Ook onze klanten waren vragende partij naar een oplossing om hun investering proper te houden en  te beschermen.   

Door de jaren heen waren we actief op zoek naar de juiste producten waarbij kostprijs, eenvoudige bewerkingstechniek en duurzaamheid onze vereisten waren.

Wees ervan overtuigd dat veel producten door onze handen zijn gegaan, het ene al duurder of complexer om mee te werken dan het andere.

Vandaag, durven we te besluiten dat we door onze jaren eigen ervaring een aantal producten verzamelden die u in staat stellen om voor een correcte prijs en met een minimum aan inspanning zelf uw motorhome te reinigen en te beschermen.

Omdat er bij onze bestaande klanten die hun motorhome, caravan of boot reeds door ons lieten behandelen en hierover zeer tevreden waren maar dit in de toekomst liever zelf zouden behandelen omwille van de loonkost hebben we besloten om deze producten ook “als doe-het-zelfpakket” aan te bieden.

We nodigen u graag uit om verder op onze site kennis te maken met deze producten en ook de video/handleiding aandachtig te bekijken om uzelf te overtuigen.

Steeds tot uw dienst,